Gratis bezorging vanaf €75,--
EN NL | sign in here

De Groene Meisjes & KLUP Rotterdam

13 November, 2015

De Groene Meisjes visited the super cool pop up KLUP in Rotterdam and wrote the next text about it:

KLUP ROTTERDAM

Het is geen geheim dat wij gek zijn op Rotterdam. We vinden de stad mooi, de mensen leuk, de vegan opties zijn er eindeloos (nouja, voor Nederlandse begrippen,) de stad doet ons aan een combinatie van Berlijn en New York, met een vleugje Hollandse nuchterheid denken en er is altijd genoeg te doen en te ontdekker. Kortom: we komen er graag. Vorige week waren we er een middag en een avond en brachten we een bezoek aan pizzarestaurant Sugo en gingen we naar de lancering van de nieuwe wintercollectie van Lush. MAAR! We aten ook taartjes en we dronken sapjes. En wel bij Klup. Daar vertellen we je vandaag meer over

Ken je de sapjes van Sajoer? En de taartje van SUE? Over beide hebben we al vaker geschreven, omdat we big time fans zijn van deze meiden. Waarom? Easy. De sapjes van Sajoer zijn gewoon heel erg lekker. Vers, originele smaken, gewoon goed. En de glazen flesjes waarin de sapjes worden geserveerd zijn schattig. En waarom zijn we fan van SUE? Waar zullen we eens beginnen. Jullie weten hoeveel wij van taartjes houden. En van chocolade. En van salted caramel en vegan cheesecake. Nou, daarom.

Wat nou extra tof is, is dat de leuke mensen achter Sajoer en SUE, samen met een aantal andere partijen, een klupje hebben opgericht. En daarmee zijn ze het Klup Pop-Up Kollektief begonnen. Het is een toffe winkel geworden waar allerlei leuke dingen samenkomen. Zoals dus sapjes en taartjes, maar ook mooie eerlijke mode (MUD Jeans bijvoorbeeld,) organic tampons van Yoni, prachtige vegan tassen (van Denise Roobol, ook uit Rotterdam,) verzorgingsproducten en sieraden. Oh en cactussen en andere hippe dingen voor in huis. Kortom: heel veel dingen die groene meisjes leuk vinden. Slim hoor! Je snapt dat we dit met eigen ogen wilden bewonderen.

Onze conclusie? Toffe plek. Gezellig, knus, mooie spullen en lekker eten. Heel veel meer hebben wij niet nodig. De perfecte plek als je een cadeautje zoekt, of als je een mooie jeans of tas voor jezelf nodig hebt. Maar ook een fijne plek om bij te kletsen met vrienden, of om lekker met je laptop te gaan zitten werken. Ondank dat Klup een Pop-Up collectief is, hopen we toch echt dat er een manier wordt gevonden om Klup lekker te laten blijven! Rotterdammers zijn vast heel blij met deze aanwinst.

Woon je in Rotterdam? Dan weet je waar je vandaag, morgen of dit weekend een lekker sapje kunt gaan drinken. Woon je niet in Rotterdam? Wij hebben inmiddels een heleboel erg fijne hotspots verzameld in deze mooie stad, dus maak er gewoon een leuk dagje of weekend van!

Adres: Karel Doormanstraat 372, Rotterdam
Facebookpagina

Bron tekst: www.degroenemeisjes.nl/klup-rotterdam/#more...


Be the first to know

Select your country